Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Начало Рекламации

Рекламации

Подмяна и връщане

В случай, че  поръчаните продукти не отговарят на Вашите очаквания, можете да се откажете от тях, като ги върнете или замените в срок от 14 дни след получаването им.

Всеки върнат продукт трябва да отговаря на следните изисквания:

  •  Да бъде в  оригиналното си състояние и опаковка; оригинална опаковка се отнася за опаковката на продукта, а не за пакета на куриерската фирма
  • Да бъде с всички прикрепени етикети, които не трябва да бъдат премахнати, без следи от носене или използване, неповреден и в цялост, заедно с всички аксесоари, брошури, документи с които е получен.

Ако критериите  не бъдат покрити, Ние си запазваме правото да изискаме от Вас разходите за повторно изпращане на продукта обратно до Вас.

 Разходите по транспорта на продукта за връщането и замяната се поемат от клиента.

 

Рекламация

Гаранционният срок на закупения продукт е 30 дни от датата на покупката. Срокът за уреждане на рекламацията е 30 дни от датата на предявяването и.В случай, че проявеният дефект не може да бъде отстранен, закупения продукт се заменя с нов. Ако липсва същата по вид стока за замяна , следва замяна с друга по избор на клиента. При разлика в цената, следва тя да бъде заплатена от купувача.

Рекламации не се приемат при опит за увреждане и дефекти, които са в следствие на неправилна употреба и поддържане или са причинени умишлено!

Гаранцията покрива единствено производствени дефекти.

 

При връщане на продукта от Клиента, трябва да бъдат спазени следните стъпки:

Свържете се с нас да заявите връщане на продукт, или поискайте рекламация, като попълните формата за рекламация.

Изпратете ни продукта до адреса от който сте го получили с куриерска фирма по Ваш избор.Вие ще трябва да поемете преките разходи за връщането.

Изпратете ни коректни детайли на банковата  сметка, по която ще възстановим сумата на закупените продукти

Ако приемем връщането на продукта(ще получите писмено потвърждение след получаване, преглед и обработка на върнатия продукт),стойността му ще Ви бъде възстановена в срок от 14 дена след получаването му.

За повече информация или нужда от помощ, моля свържете се с нас или попълнете формуляра за да заявите рекламация.

Полетата с * са задължителни.